Klubbmestre

Tabell over alle klubbmestre siden 2001
Les mer > >

Banerekord

Se hvem som hadde banerekord i 2019
Les mer > > 

Damegruppa

møtes hver onsdag fra kl. 18.00. Vi booker tid i Golfbox og legger oss til etterhvert. Alle er velkomne – nybegynner eller erfaren! (Frammøte kl. 17.50 – så vi får delt oss opp i grupper)

Det er Tina Nyhus som er leder i damekomiteen. Dersom du har innspill, ideer eller annet du ønsker å formidle til Tina så kan du nå henne på tina@garasjen.as, eller telefon 920 63 561. Ønsker du informasjon om damegolf på Toten så send mail til Tina, så blir du med på mailinglisten. Hun sender jevnlig ut informasjon. Vi har også en egen gruppe på Facebook, be om å bli medlem her så slippes du inn. Her legger vi ut hvis vi skal gå en runde utenom fellesrundene, så kan andre også bli med.

Seniorgruppa

Oppstart seniorgolfen blir i år den 24. mai. Velkommen!

Seniorgruppa møtes hver torsdag kl 10.00. Da spiller vi en 9 hulls runde, hvor beste nettoscore vinner. Etterpå samles vi til premieutdeling, hvor det vanker en liten oppmerksomhet til både vinner og en såkalt «lucky looser». Til premiutdelingen koser vi oss med kaffe og vaffel. Vi har også 3 lag som deltar i lagserien for seniorer, to i 1.divisjon, og ett i 2.divisjon. Her må man være medlem i Norsk Seniorgolf for å delta, og i år er vi 25 stk som er medlem der. Flere seniorer er også ivrige deltagere på Seniortouren som Norsk Seniorgolf arrangerer. Første turnering er allerede i april, og så går det slag i slag utover sommeren, med flere turneringer i uka spredt utover hele landet.

Hver sommer har vi en turnering som inngår i Seniortouren, nemlig «Mjøsvikua». Gjøvik og Toten Gk er en av 4 arrangører, de andre er Atlungstad Gk, Skei Gk og Mjøsen Gk.

Når de fleste turneringer er over, så prøver vi seniorer å ta en tur hver uke til banene i nærheten. Dette gjør vi helt til sesongen er over. Vi kan være opp til 15 stk på disse dagsturene.

Seniorkomiteen ledes av Asbjørn Overn

Juniorgruppa

Vil frem til ferien ha følgende treninger på tirsdager kl 17.00-18.00 med Pro:
21. mai – 2. juni – 18. juni – 2. juli

Kontaktperson: Marius T. Johansen – Marius@gtgk.no

Knøtter

Vil frem til ferien ha følgende treninger på tirsdager kl 17.00-18.00 med Trener 1:
14. mai – 28. mai – 11. juni – 25. juni

Kontaktperson: Live Selmer Hansen – livehansen@gmail.com