Nybegynner

Har du lyst til å prøve golf? På Gjøvik & Toten Golfklubb har du muligheten til å teste det ut. Alle er velkomne til å bruke våre treningsområder, og du får låne køller hos oss. For å få ut baller av ballmaskinen på driving rangen kan du betale med bankkort, Vipps eller polletter som selges i shopen.

Har du flere spørsmål kan du ta kontakt med med Marius på marius@gtgk.no

Veien til Golf

For å spille golf på de fleste av banene i Norge og i utlandet må du ta kurs hos en klubb tilknyttet Norges Golfforbund. Dette heter Veien til Golf (VTG). Kurset er viktig som en introduksjon innen regler og teknikk. Det er et krav fra Norges Golfforbund at kurset skal ha et minimum antall timer.

Kurset består av tre deler; teori, trening og banespill.

Teori
foregår på Sillongen Toten hotel. Der får du en innføring i sikkerhet, lærer om klubben og praktiske ting du kommer til å treffe på i golfhverdagen. Du får en omvisning og en tur på banen (uten køller). Kle deg derfor etter været.

Trening
består av økter på treningsområdet vårt. Driving range, green og nærspillsområde blir brukt for å gi deg en innføring i teknikk. Du kan låne køller fra oss på trening, men du bør kjøpe din egen hanske. Den gir bedre grep og komfort. I proshopen vår får du hjelp til dette.

Banespill
er en kort runde med fadder. Du og 1-2 andre nybegynnere spiller noen hull, akkurat slik du skal gjøre når du etter hvert går alene eller med venner. Fadder på disse rundene er et av medlemmene våre. På banen er det lettere å vise eksempel på regler, banepleie, sikkerhet og generell oppførsel. Vi setter opp en dag for deg og evt. andre fra kurset.

Gjøvik & Toten Golfklubb har laget en pakke hvor du får VTG og medlemskap med fritt spill inneværende sesong. Fritt spill betyr at du kan spille så ofte du vil og når du vil uten å betale ekstra. Vi ønsker å gi deg så god start som mulig på golflivet, og det får du ved å spille mye og være en del av klubben.

Det er ingen kleskode på Gjøvik & Toten GK. Kle deg fornuftig når du skal spille, og gode sko er viktig. På banespill ønsker vi at så mange som mulig har med egne køller, golfballer og pegger. På teoridelen får du en innføring i utstyr, og vi har rimelige og veldig gode nybegynnersett i proshopen.

 

Velkommen til toppen av Toten!