Nyheter

Nye bookingregler for spill på bane

Av: Marius T. Johansen  |  Publisert: 30. juni 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det er alt for mange som ikke bekrefter sin starttid for spill og vi har ingen oversikt om det er No-show eller hvor mange vi har på banen til enhver tid - derfor føler vi nå (dessverre) at vi må innføre nye regler

Det er alt for mange som ikke bekrefter sin starttid for spill og vi har ingen oversikt om det er No-show eller hvor mange vi har på banen til enhver tid - derfor føler vi nå (dessverre) at vi må innføre nye regler:

1. Alle som har bestilt starttid på Gjøvik & Toten Golfklubb skal før spill, registrere sin ankomst. Dette gjøres i Proshop (åpningstider) Er du sent ute og må løpe for å rekke starttiden ringes proshop for å bekrefte at du er på plass.

PS - Er shop stengt trenger ikke fritt spill medlemmer og bekrefte seg da dette gjøres av shop morgenen etter.
Får du registrert 3 eller flere No Show (gjelder også turneringer), blir du fakturert NOK 500,- fra Toten Golf AS. Dette gjelder alle uansett medlemskap eller Fritt Spill hos oss.

2. Avbestilling av booket starttid i GolfBox, kan gjøres inntil 24 timer før spill. Etter dette skal proshop kontaktes for ev. sletting eller endring av starttid.

Har du ikke Gjøvik & Toten Golfklubb som din handicapførende hjemmeklubb, men har fritt spill hos oss, må du huske å benytte ditt medlemsnummernummer hos oss ved booking. På denne måte, kommer du opp med kr.0,- i greenfee-pris.

Vårt mål: vi skal hele tiden ha kontroll på hvor mange og hvem vi har på anlegget. Denne nye ordningen vil føre til mer effektivitet, og en mer rettferdig tilgang til starttidene på banen.
Trenger du hjelp med booking, litt forsinket og må løpe rett på tee? ta kontakt med proshop så hjelper de deg.

Åpningstider shop:
Mandag – Torsdag 08.30-19.30
Fredag 08.30-17.00
Lørdag 08.30-17.00
Søndag 08.30-16.30
Proshop: 95 25 50 44 - Proshop@gtgk.no

Takk for forståelsen