Nyheter

Innlandets Bedriftsidrettskrets inviterer til golf i 2023!

Av: Marius T. Johansen  |  Publisert: 8. februar 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi ønsker alle bedriftsidrettslag (har dere ikke eget lag, ta kontakt med kretsen) velkommen til bedriftsserien i Golf 2023. Spilleform er Matchspill

Innlandet Bedriftsidrettskrets
inviterer til seriespill i Golf 2023!

Vi ønsker alle bedriftsidrettslag (har dere ikke eget lag, ta kontakt med kretsen) velkommen til bedriftsserien i Golf 2023. Spilleform er Matchspill. NGF`s regler gjelder, samt kretsens vedtatte kampreglement.
Årets serie spilles som gruppespill, 2 på hvert lag. Det er viktig at dere melder inn navn på ev. reserver til kretsen før seriestart. De to beste lagene i hver pulje går videre til sluttspill i september. Det deles ut gull, Sølv og bronsjemedalje på finaledagen.

Vi setter opp puljer så godt vi kan i forhold til geografi.
Spillformen er som tidligere matchspill mellom de to med lavest hcp og de to med høyest hcp. Spilleren med høyest hcp får tildelt slag tilsvarende 100% av differansen som framkommer av slopetabell. Kampene skal foregå over minimum 9 hull, antall hull skal avtales mellom lagene før kampen starter. Det gis 2 poeng for vunnet singlematch, 1 for uavgjort. Totalt skal det deles ut 4 poeng per kamp.

Det spilles finale 7. september, vi kommer tilbake til hvor denne spilles.

Vi prøver å få til en superfinale 16. eller 17. september der vinner av finalen spiller mot vinner i Viken. Mer informasjon om dette kommer sammen med terminlista.

Påmeldingsfrist 15. april.

Seriestart når banene er klare. Terminliste vil bli tilsendt i god tid.
Deltageravgift kr 800,- betales ved påmelding.

For mer info kontakt:
Dag Erik Døvle
Tlf: 91624738
d.e.dovle@isiflo.com

Eller:

Marianne Berg
Tlf:92641281
innlandet@bedriftsidretten.no