Nyheter

Samarbeidsavtale med Hakadal Golfklubb

Av: Marius T. Johansen  |  Publisert: 12. februar 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Tilbud til alle fritt spill medlemmer hos GTGK

Kjære medlemmer,

Det er viktig for klubben å kunne tilby sine medlemmer mest mulig verdi for sitt medlemskap i Gjøvik & Toten Golfklubb. Vi er derfor glade for at vi i også 2024 har kunnet inngå en samarbeidsavtale med Hakadal Golfklubb og Aas Gaard Golfpark på fritt spill for våre fullt betalende medlemmer.

Alle våre medlemmer med full spillerett her hos Gjøvik & Toten Golfklubb kan få en spillerett på Hakadal Golfklubb og Aas Gaard Golfpark. Denne spilleretten gir rett til fritt spill på banen alle dager i uken eller kun hverdager om du ønsker det i stedet.

Prisen er kr. 3500,- for den med alle dager og 7 dagers forhåndsbooking  og du vil få en faktura fra Aas Gaard Golfpark.
Prisen for fritt spill kun hverdager er 2500,-

Dersom dette er av interesse for deg gjør du som følger;
Du sender en e-post med medlemsnummeret ditt og fullt navn med adresse til torve@hakadalgolf.no . ( Daglig leder Tor Oddvar Torve )

Er du ikke fullt betalende medlem hos oss og ønsker å benytte deg av dette tilbudet må du oppgradere ditt medlemskap her først. Ta kontakt med administrasjonen til: Marius Tonsberg Johansen marius@gtgk.no